Bakan Koca'nın İstifa Haberleri Gündemi Sarstı! Neler Oluyor?
Bakan Koca'nın İstifa Haberleri Gündemi Sarstı! Neler Oluyor?
Bakan Koca'nın İstifa Haberleri Gündemi Sarstı! Neler Oluyor?

Gece saatlerinde sosyal medyada hızla yayılan bir iddia kısa sürede gündeme oturdu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın istifa ettiği ve kararını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunduğu öne sürüldü. Gazeteci İsmail Saymaz, Bakan Koca ile konuştu. Bakan Koca ve Sağlık Bakanlığı yetkilileri, konu hakkında net bir açıklama yapmaktan kaçındı.


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın görevinden ayrılacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bu iddiayla ilgili İsmail Saymaz, Bakan Koca ile iletişime geçti. Bakan Koca, net bir açıklama yapmaktan kaçınarak, "Hayatın her hali olabilir, biliyorsunuz." dedi.


Seçim Sonrası Kabinede İlk Değişiklik


Halk TV'nin haberine göre, gazeteci İsmail Saymaz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile istifa iddiaları üzerine görüştü. Saymaz'a göre, AK Parti, 31 Mart seçimlerinden sonra parti ve kabine içindeki değişikliklere dair ilk adımlardan birini atmış oldu.


Saymaz, olayla ilgili şu ifadeleri kullandı:


"İstifa iddialarını Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya sordum. 'Affınızı istemişsiniz, doğru mu?' dedim. Koca, 'Hayatın her hali olabilir, biliyorsunuz. Önemli olan, millete ve devlete hizmet etmek. Her pozisyonda.' yanıtını verdi. 'Bugün cumhurbaşkanıyla görüşmüşsünüz' şeklindeki soruma ise, 'Biz her zaman görüşüyoruz.' dedi."


Henüz Açıklama Yapılmadı


Sağlık Bakanlığı yetkilileri, istifa haberlerine ilişkin henüz bir açıklama yapmadı.


Erdoğan, MKYK'da Eleştirmişti


Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart seçimlerinden sonraki ilk Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantısında, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı sert bir şekilde eleştirmişti. Erdoğan, Koca'ya dönerek, "Randevularla ilgili şikayetler var. Sorunu seninle çok ciddi ele alacağız ve gerekeni yapacağız." demişti.

PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

Cinselliksiz Evlilikle Nasıl Başa Çıkılır? İşte Uzman Tavsiyeleri

Pürüzsüz Dudaklar İçin Evde Yapabileceğiniz Doğal Bakım Kürleri