Kedinin Saldırısına Uğrayan Kadın: 'Kaplan Gibi Atladı! Artık Çok Korkuyorum'
Kedinin Saldırısına Uğrayan Kadın: 'Kaplan Gibi Atladı!  Artık Çok Korkuyorum'
Kedinin Saldırısına Uğrayan Kadın: 'Kaplan Gibi Atladı! Artık Çok Korkuyorum'

Antalya'da misafirliğe gittiği evde, arkadaşının beslediği kedi tarafından saldırıya uğrayan Şerife A. ve kedinin sahibi hastaneye kaldırıldı. Kadınların vücutlarında tırmalama ve ısırık izleri tespit edildi. Kedi fobisi geliştirdiğini belirten Şerife A., "İçine adeta canavar kaçmış gibi, kaplan ya da vampir gibi üzerimize atladı. Doktorlar, hayvanların yaşlandıkça beyinlerinde sulanma olabileceğini ve kısırlaştırma yapılmadığı için agresifleşip saldırganlaştığını söylediler." dedi.


Olay, Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi'nde gerçekleşti. Yıllardır arkadaş olduğu kişinin evine misafirliğe giden Şerife A., camı açmak için hareketlendiği sırada arkadaşının 14 yaşındaki kedisinin saldırısına uğradı. Bir anda üzerine atlayan kedinin pençe ve diş darbeleriyle neye uğradığını şaşıran Şerife A.'ya yardım etmek isteyen arkadaşı da kedinin saldırısına maruz kaldı. Kedinin saldırısından güçlükle kurtulan iki kadın, evden çıkıp ambulans çağırarak hastaneye kaldırıldı.


"Bir Anda Üzerimize Atladı"

Hastanede yaralarına pansuman yapılan iki kadına, tedbir amaçlı kuduz aşısı yapıldı. Saldırı anını anlatan Şerife A., kedinin daha önce böyle bir davranış sergilemediğini belirtti. "Arkadaşımla oturmuş çay içiyorduk, kedi de sandalyede oturuyordu. 'Perdeyi açar mısın?' dedi arkadaşım. Sandalyenin üzerinden bir anda enseme atladı. Kolumu ve sırtımı ısırdı. Arkadaşım beni kurtarmaya çalışırken bu kez ona saldırdı. 14 yıldır kendi beslediği kediydi. İkimiz de çok korktuk." dedi.


"Kedinin İçine Canavar Kaçmış"

Evden çıkarak ambulans çağırdıklarını ve hastaneye gittiklerini belirten Şerife A., "İkimiz de yaşlıyız ve kan sulandırıcı ilaç kullanıyoruz. Bu yüzden ambulans çağırdık. Hastanede yaralarımız pansuman edildi. Bugün arkadaşımı görmeye gidemedim. Veteriner, kediyi sakinleştirici iğne yaparak sabah götürmüş. O kedi evde olsa, o eve girmemiz mümkün değil. İçine adeta canavar kaçmış gibiydi, kaplan gibi, vampir gibi saldırdı. Artık kedilerin olduğu yerlere yaklaşmaya korkuyorum." ifadelerini kullandı.


"Neden Saldırdı Anlamadık"

Yaşadığı olayın ardından kedi fobisi geliştirdiğini belirten Şerife A., "Kedileri severim ama artık evde kedi beslemem. Mahalledeki kedilere her gün yiyecek ve mama veriyordum. Bugün 'Bugün size yiyecek yok, siz nankörsünüz. Biriniz gelir üstüme atlar gözümü oyarsınız.' dedim. Bütün sokak hayvanlarını besliyorum, köpekler beni gördüğünde sevinir. Onlar için tavuk pişirip yediriyorum. Ama bu kedi beni neden sevmedi, neden saldırdı, anlamıyorum. İlk kez böyle bir şey yaşadım. Doktorlar, hayvanların yaşlandıkça beyinlerinde sulanma olduğunu ve kısırlaştırılmadıkları için agresifleşip saldırganlaştıklarını söylediler." dedi.

PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

Cinselliksiz Evlilikle Nasıl Başa Çıkılır? İşte Uzman Tavsiyeleri

Pürüzsüz Dudaklar İçin Evde Yapabileceğiniz Doğal Bakım Kürleri