120 Filmlik Kariyerinde Nicolas Cage, En Sevdiği Film Olarak Kendini Isıran Domuzu Seçti
120 Filmlik Kariyerinde Nicolas Cage, En Sevdiği Film Olarak Kendini Isıran Domuzu Seçti
120 Filmlik Kariyerinde Nicolas Cage, En Sevdiği Film Olarak Kendini Isıran Domuzu Seçti

Hollywood'un usta aktörlerinden Nicolas Cage, New Yorker'a verdiği röportajda favori filmini açıkladı. Bugüne kadar 120 filmde rol alan Cage'in en sevdiği film, hayranlarını şaşırtacak. Detaylar içerikte!


60 yaşındaki Cage, 1983 yapımı Valley Girl filmindeki rolünden bu yana tam 120 filmde oynadı.


1995 yılında Elisabeth Shue ile başrolünü paylaştığı Leaving Las Vegas (Elveda Las Vegas) filmiyle Oscar kazanan Cage, aynı yıl John Travolta ile rol aldığı Face/Off (Yüz Yüze) filmindeki performansıyla da büyük beğeni topladı.


Cage'in son filmi Longlegs (Cambaz), bu hafta vizyona girecek. Daha önce bahsettiğimiz bu filmde Cage, yan rolde bir seri katili canlandırıyor. Eleştirmenler tarafından hem beğenilen hem de tiksindirici bulunan film, "son 10 yılın en korkunç filmi" olarak nitelendirilmişti.


Nicolas Cage, New Yorker'a verdiği röportajda kendisine sorulan soruları yanıtladı. Bunlardan biri, "Eğer daha önce hiç Nicolas Cage filmi izlemediyseniz hangisini seyretmelisiniz?" sorusuydu. Cage'in cevabı ise ne Oscar kazandığı ne de çok övüldüğü bir filmdi.


Hollywood Reporter'a göre Cage'in en sevdiği film, Michael Sarnoski'nin yönettiği 2021 yapımı 'Pig' filmi. 'Pig'i izleyenler hatırlayacaktır; filmdeki domuz oldukça vahşiydi.


Bunun nedeni, filmin bütçesinin sadece 3 milyon dolar olması ve eğitimsiz bir domuz kullanılmasıydı. Çekimler sırasında domuz, Nicolas Cage'i defalarca ısırmıştı.


Bu filmde Cage, bir zamanlar ünlü bir şef olan yer mantarı avcısı Rob'u canlandırıyordu. Oregon'un vahşi doğasında yaşayan Rob, çok sevdiği domuzunu kaçıran hırsızların peşine düşüyordu.


Oscarlı oyuncu röportajın bir bölümünde şunları söyledi: "Oyunculuk artık benim için daha ilginç ve daha kişisel." Siz ünlü oyuncunun kariyeri ve filmleri hakkında ne düşünüyorsunuz?


PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

İsrail'in Saldırısı Sonrası ABD'den Açıklama: 'Savaş Kaçınılmaz Değil'

Ezhel'den Olimpiyatlara Özel "Tebrikler Bro" Notlu Paylaşım: Yeni Şarkısında Mete Gazoz'a Gönderme