Annesinin Ölümüyle Sarsıldı! Akın Akınözü'nden Günler Sonra İlk Mesaj
Annesinin Ölümüyle Sarsıldı! Akın Akınözü'nden Günler Sonra İlk Mesaj
Annesinin Ölümüyle Sarsıldı! Akın Akınözü'nden Günler Sonra İlk Mesaj

Akın Akınözü'nden Annesinin Ölümü Ardından İlk Paylaşım

Hercai dizisinde canlandırdığı 'Miran' karakteri ile hafızalara kazınan Akın Akınözü, geçtiğimiz hafta uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşen annesi Özlem Akınözü'nü kaybetmişti. Ünlü oyuncu, annesinin ölümüyle sarsıldı ve günler sonra ilk kez bir paylaşım yaptı.

Akın Akınözü'nün kendisi gibi oyuncu olan annesi Özlem Akınözü, geçtiğimiz hafta hayata gözlerini yumdu. Acı haberi, Özlem Akınözü'nün kurucuları arasında yer aldığı yardım derneği sosyal medya üzerinden "Acı kaybımız... Dernek kurucularımızdan Özlem Akınözü'nü kaybettik. Çok üzgünüz, harika bir insanı daha kaybettik... Mekânı cennet olsun. Tüm ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz" mesajıyla duyurdu.

Annesinin kaybıyla büyük bir üzüntü yaşayan Akın Akınözü, duygularını şu sözlerle ifade etti: "Ben inancımı kaybettim. Karşılıksız sevilmeyi kaybettim. Masumiyetimi kaybettim. Umudumu kaybettim. Amacımı kaybettim. Yolumu kaybettim. Mücadelemi kaybettim. Geçmişimi kaybettim. Hayallerimi kaybettim. Heyecanımı kaybettim. Yuvamı kaybettim. Kahramanımı kaybettim. Çocukluğumu kaybettim. Meleğimi kaybettim. Ve ilk gerçek aşkımı kaybettim. Çünkü ben seni kaybettim… Bundan sonra hayat benim için hep buruk ve hep eksik olacak… Tek kalan ise sana duyduğum sonsuz “ÖZLEM” Oğlun."

GÜNLER SONRA İLK PAYLAŞIM

Annesinin ölümünün ardından büyük bir yıkım yaşayan Akın Akınözü, günler sonra ilk paylaşımını yaptı. Ünlü oyuncu, paylaşımında "Biricik annem Özlem Akınözü’nü sonsuzluğa uğurlarken, bizleri yalnız bırakmayarak gerek yakından, gerek uzaktan acımızı paylaşan tüm sevenlerimiz gösterdi ki; annem arkasında çok güzel bir aile bırakmış… Annemin gözünü arkada bırakmadığınız ve onun huzurla uyumasını sağladığınız için hepinize çok teşekkürler. İyi ki varsınız" ifadelerine yer verdi.


PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

İsrail'in Saldırısı Sonrası ABD'den Açıklama: 'Savaş Kaçınılmaz Değil'

Ezhel'den Olimpiyatlara Özel "Tebrikler Bro" Notlu Paylaşım: Yeni Şarkısında Mete Gazoz'a Gönderme