Bu Kez Hedefte Sezen Aksu Vardı! 220 Bin TL Dolandırıldı
Bu Kez Hedefte Sezen Aksu Vardı! 220 Bin TL Dolandırıldı
Bu Kez Hedefte Sezen Aksu Vardı! 220 Bin TL Dolandırıldı

Ünlü Sanatçı Sezen Aksu Dolandırıldı

Sezen Aksu'nun, Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcısı olduğunu iddia eden kişiler tarafından dolandırıldığı ortaya çıktı. Bu kişiler, 'kimsesiz çocuklar' için bağış topladıklarını belirterek ünlü sanatçıdan 220 bin TL aldılar. Aksu'nun asistanının durumdan şüphelenip belediyeyle iletişime geçmesi sonucu dolandırıcılık anlaşıldı. Sezen Aksu, olayın ardından emniyete giderek şikayette bulundu.

Dolandırıcılar, sık sık çeşitli yöntemlerle insanları kandırıyor. Bu seferki hedefleri ünlü sanatçı Sezen Aksu oldu. Aksu, telefon dolandırıcıları tarafından mağdur edildi.

Kendisini arayan dolandırıcılar, Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcısı olduklarını söyleyip 'kimsesiz çocuklar' için bağış topladıklarını belirttiler. Aksu, bu teklifi kabul ederek arayanlarla 420 bin TL üzerinde anlaştı ve ilk etapta 220 bin TL gönderdi.


SEZEN AKSU'NUN ASİSTANI ŞÜPHELENDİ

Ancak Aksu'nun asistanı durumdan şüphelenip Beyoğlu Belediyesi ile iletişime geçti. Belediye yetkilileri böyle bir kampanyanın olmadığını bildirince, Aksu dolandırıldığını anladı ve hemen polis merkezine gitti. Aksu'nun asistanı da tanık olarak ifade verdi.

PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

İsrail'in Saldırısı Sonrası ABD'den Açıklama: 'Savaş Kaçınılmaz Değil'

Ezhel'den Olimpiyatlara Özel "Tebrikler Bro" Notlu Paylaşım: Yeni Şarkısında Mete Gazoz'a Gönderme