Çok kıymetli sayın Kenan Işık Hayatını Kaybetti . Türk Halkının Başı Sağ olsun
Çok kıymetli sayın Kenan Işık  Hayatını Kaybetti . Türk Halkının Başı Sağ olsun
Çok kıymetli sayın Kenan Işık Hayatını Kaybetti . Türk Halkının Başı Sağ olsun

Geçirdiği beyin kanaması sonucu 10 yıldır bitkisel hayatta olan efsanevi oyuncu ve sunucu Kenan Işık bugün hayatını kaybetti. Sanat dünyasını derin bir yasa boğan bu kayıp, Kenan Işık hakkında yapılan paylaşımlarda boğazları düğümledi...

2014 yılında saunada düşüp beyin kanaması geçiren ünlü oyuncu ve unutulmaz sunucu Kenan Işık, 76 yaşında hayatını kaybetti.

Gülben Ergen:



"Dev Çınarım Kenan Işık…

'Dadı'da iki yılımız geçti. Bir gün bile birbirimize sesimizi yükseltmedik, bir gün bile bir insanı kırdığını görmedim. Nice günler, geceler, uzun saatler, provalar, bayramları sette birlikte yaşadık. Öyle saygın, öyle donanımlı, öyle dolu ve değerli bir kişiliği vardı ki… Onsuz geçen on koca yılı hep gözlerini açar mı, sesini duyar mıyız umuduyla yaşadım. Değerli evlatları, değerli eşi ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum.

Ömer Bey’im, Kenan Bey’im, Ustam, Hocam, Yol arkadaşım mekanın cennet olsun. Gittiğin yerde buluşmak, kavuşmak, orada tekrar gülmek üzere…'

"Seni güldürebilmeyi ağır bir acıyla daha fazla özleyeceğim. Seni ve iş terbiyeni, nezaketini, prensiplerini örnek almaya devam edeceğim. Gülben - Melek Dadı"

Ali Sunal:


"Mekanın cennet olsun canım Sayın Bakanım. Şu karede olduğum için o kadar şanslıyım ki… sana doyamadık Kenan abicim iyi ki tanımışım, dertleşmişim, şakalaşmışım, sahne paylaşmışım. Nur içinde yat #KenanIşık"

Nilgün Belgün:


"Çok üzgünüm… Kenan Işık değerli bir tiyatro adamıydı. 1995 yılında “MATRUŞKA” adlı Hadi Çaman’la oynadığımız iki kişilik oyunumuzun şahane yönetmeniydi. Hiç unutmuyorum, oyunun ilk gecesi kulis aynama şöyle bir yazı yazmıştı; ‘Tiyatro çilekeş bir iştir. Siz çile çektikçe güzelleştiniz.’ Çok zarif, kibar, kaliteli ve değerli bir aktör ve yönetmendi… Canım Kenan Işık ruhun şad, mekanın cennet olsun."

Kenan Bey… "Kim Beşyüz Milyar İster" programının efsane sunucusu, "Dadı" dizisinin unutulmaz oyuncusu. Çok uzun yıllar birlikte çalıştık. Sette görebileceğiniz en efendi, en saygılı insanlardan biriydi. Hep bir sınırla, büyük bir nezaketle set çalışanlarına davranırdı. Hiçbir set çalışanının kalbini kırdığını, kötü davrandığını görmedim de duymadım da. Hep bir umutla mucize olur mu, uyanır mı diye bekledik. Ama mucize olmadı. Hayatıma kattıklarınız için çok teşekkür ederim Kenan Bey… Sizden de çok şey öğrendim… Güle güle Kenan Bey… Yattığınız yer incitmesin…

Diğer sanatçılar:

Haldun Dormen: ...


Sinem Kobal: ...


Eda Ece: ...


Zafer Algöz: ...


Tamer Karadağlı: ...



Berna Laçin: ...


Ayşenil Şamlıoğlu: ...

Canıııııımmmmm bir tanem…Seninle Ankara DT’den bu yana süren dostluğumun her günü benim yüreğimde özel yerini hep koruyor hep koruyacak,menziline tez var biriciğim,çok uzundu bekleyişin.Seni seviyorum.

#KenanIşık'

Nurgül Yeşilçay: ...


Deniz Seki: ...


Tarkan: ...


PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

İsrail'in Saldırısı Sonrası ABD'den Açıklama: 'Savaş Kaçınılmaz Değil'

Ezhel'den Olimpiyatlara Özel "Tebrikler Bro" Notlu Paylaşım: Yeni Şarkısında Mete Gazoz'a Gönderme