15 Yıllık Küslük Sona Erdi: İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe 'den İlk Fotoğraf Geldi!
15 Yıllık Küslük Sona Erdi: İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe 'den İlk Fotoğraf Geldi!
15 Yıllık Küslük Sona Erdi: İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe 'den İlk Fotoğraf Geldi!

15 yıl önce bir canlı yayında tartıştıktan sonra araları açılan İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe, uzun süre boyunca konuşmuyordu. Ancak, geçtiğimiz saatlerde ikiliden sürpriz bir hamle geldi ve yıllar süren küslük sona erdi.

2009 yılında, İbrahim Tatlıses'in programı İbo Show'a konuk olan Yıldız Tilbe, "Kandıramazsın Beni" şarkısını söyledikten sonra programda reklam arası verilmişti. Reklamlardan sonra İbrahim Tatlıses, Tilbe'nin kendisine saygısızlık yaptığını belirterek seyircileri şaşkına çevirmişti.

Tatlıses, Tilbe'nin geçmişte dayak yediğini ve kendisinden yardım istediğini anlatarak, "Seni pe....nklerin elinden kurtardım" demişti. Bu sözleri duyan Yıldız Tilbe ise, "Beni kimse pe...lerden kurtarmadı. Ayrıca sizden yardım istediysem bunu burada söylemeniz çok ayıp" diyerek canlı yayını terk etmişti.


Tilbe'nin programı terk etmesinin ardından öfkelenen İbrahim Tatlıses, "Ne zaman yayına çıksa, şunu yapmam, bunu söylemem, şunu sorma, bunu anlatma diye taleplerde bulunuyor. Lanet olsun kardeşim. Gelmezsen gelme. Şarkını da istemiyorum seni de" diyerek tepkisini dile getirmişti.

O günden beri 15 yıldır görüşmeyen ikili, geçtiğimiz akşam saatlerinde birlikte oldukları bir fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaşarak barıştıklarını duyurdular ve büyük bir sürpriz yaptılar.


Yıldız Tilbe paylaşımına herhangi bir not eklemezken, İbrahim Tatlıses, Tilbe ile olan fotoğrafına "Hoş geldin Yıldız kızım" notunu düştü.


Demek ki bu hayatta tüm küslükler bitebilir, umudunuzu kaybetmeyin!

PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

İsrail'in Saldırısı Sonrası ABD'den Açıklama: 'Savaş Kaçınılmaz Değil'

Ezhel'den Olimpiyatlara Özel "Tebrikler Bro" Notlu Paylaşım: Yeni Şarkısında Mete Gazoz'a Gönderme