Akılalmaz İşkence: Eski Patron, Çalışanının Dişlerini Kerpetenle Çekti ve Hamam Böcekleri Yedirdi
Akılalmaz İşkence: Eski Patron, Çalışanının Dişlerini Kerpetenle Çekti ve Hamam Böcekleri Yedirdi
Akılalmaz İşkence: Eski Patron, Çalışanının Dişlerini Kerpetenle Çekti ve Hamam Böcekleri Yedirdi

Antalya’ya çalışmak için Şanlıurfa’dan giden genç, maaşını ödemeyen patronunun parasını aldığı gerekçesiyle iki gün boyunca işkence gördü. 22 yaşındaki Vedat Kurt, elleri ve ayakları bağlanarak dişleri kerpetenle çekildi, hamam böcekleri yedirildi. Zanlılar, yaptıkları işkenceyi cep telefonuna kaydetti.

İş Bulma Umuduyla Antalya'ya Gitti

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşayan Vedat Kurt, 2020 yılında Antalya’ya giderek bir kaportacıda çalışmaya başladı. İddiaya göre, işyeri sahibi, 10 ay boyunca Kurt’un maaşını eksik ödedi. Parasını talep eden Kurt, sürekli oyalandı ve sonunda iş yerindeki 15 bin lirayı alıp İstanbul’a kaçtı.

Ailesine Ulaşıp Geri Döndürdüler

Vedat Kurt’a ulaşamayan işyeri sahibi, ailesine ulaşarak parayı talep etti. Ailesinin tehdit edilmesinden korkan Kurt, Antalya’ya dönüp parayı geri verdi. Ancak, daha sonra Ahmet T., Osman T., Serkan T. ve Adem A. tarafından bir depoya kilitlendi ve sandalyeye bağlandı.


İki Gün Süren İşkence

Vedat Kurt, iki gün boyunca çeşitli işkencelere maruz kaldı. Zanlılar, dişlerini kerpetenle çekip vücudunu darp ederek morluklar oluşmasına neden oldular. Kurt’a ayrıca hamam böcekleri yedirildi ve tüm işkence cep telefonlarına kaydedildi.

Güven Kazanıp Kanıt Topladı

İşkence sonrası şikayetçi olmaması için yaralarının iyileşmesi beklendi. Depoda yaşamaya başlayan Kurt, zanlıların güvenini kazanarak cep telefonlarındaki görüntüleri kendi telefonuna aktardı ve savcılığa şikayette bulundu. Savcılık, zanlıların telefonlarında işkenceye ait görüntülere ulaştı.


Tehdit Ediliyor

Şikayetçi olduktan sonra tehditler aldığını belirten Vedat Kurt, her gün aynı korkuyla uyandığını ve yetkililerden yardım istediğini ifade etti. Kurt, işyeri sahiplerinin maaşını vermediğini ve aldığı parayı geri teslim etmesine rağmen işkencelerden kurtulamadığını söyledi.

Çeşitli İşkenceler

Kurt, dişlerinin pense ile kırıldığını, hamam böceklerinin zorla yedirildiğini ve parmak uçlarına elektrik verildiğini anlattı. Polis ve jandarmaya ulaşamayan Kurt, yaralarının iyileşmesi için merhem kullanıldığını ve iyileştikten sonra serbest bırakıldığını belirtti.


Bu olay, işyerinde yaşanan kötü muamele ve işkenceye dikkat çekerken, Vedat Kurt’un maruz kaldığı işkenceler ve aldığı tehditler nedeniyle yaşadığı zorlukları gözler önüne seriyor

PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

Yılda İki Kez Kira Zammı: Yüzde 25 Sınırı Kalktıktan Sonra Dikkat Çeken Karar

İsrail'den Sert Çıkış: Yisrael Katz, “Türkiye’yi NATO’dan Çıkarın”