Hadise'nin Merakla Beklenen Dizisinden İlk Görüntüler Yayınlandı
Hadise'nin Merakla Beklenen Dizisinden İlk Görüntüler Yayınlandı
Hadise'nin Merakla Beklenen Dizisinden İlk Görüntüler Yayınlandı

Sahnedeki enerjik dansları ve iddialı kostümleriyle sıkça adından söz ettiren Hadise, uzun zamandır oyunculuk dersleri almaya başlamıştı. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizide Seda Bakan ile başrolü paylaşacak olan Hadise'nin, diziden alacağı ücret ise oldukça dikkat çekiciydi. Ünlü şarkıcının merakla beklenen dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı.


Özel hayatı, açıklamaları ve cesur sahne kostümleriyle magazin gündeminden düşmeyen Hadise, uzun süredir oyunculuk eğitimi alıyordu.


10 MİLYONA ANLAŞTI

Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizi için anlaşma yapan Hadise'nin Seda Bakan ile başrolü paylaşacağı açıklanmıştı. Yakın arkadaşıyla başrolde yer alacak olan Hadise'nin dizi için 10 milyon TL karşılığında anlaştığı belirtilmişti.


SOSYAL MEDYA ÇALKALANDI

Hadise'nin büyük bir merakla beklenen dizisinden paylaşılan kareler sosyal medyada büyük ilgi gördü; 'harika görünüyor', 'heyecanlıyız, hayırlı olsun', 'müthiş', 'Hadise için geç kalınmış bir adım' gibi yorumlar yapıldı.


Dizide Hadise'nin canlandıracağı Ceren karakteri, umutsuz bir romantik ve risk analisti olarak karşımıza çıkarken, Seda Bakan'ın canlandıracağı Selma karakteri ise insanı yoracak kadar gerçekçi biri olarak betimleniyor.

PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

İsrail'in Saldırısı Sonrası ABD'den Açıklama: 'Savaş Kaçınılmaz Değil'

Ezhel'den Olimpiyatlara Özel "Tebrikler Bro" Notlu Paylaşım: Yeni Şarkısında Mete Gazoz'a Gönderme