Johnny Depp, Boşanma Sonrası Yeni Bir Aşka Yelken Açtı: Rus Model Yulia Vlasova ile Birlikte
Johnny Depp, Boşanma Sonrası Yeni Bir Aşka Yelken Açtı: Rus Model Yulia Vlasova ile Birlikte
Johnny Depp, Boşanma Sonrası Yeni Bir Aşka Yelken Açtı: Rus Model Yulia Vlasova ile Birlikte

2017 yılında ünlü oyuncu Johnny Depp ve oyuncu eşi Amber Heard, "Bir daha böylesi yaşanmaz" denilebilecek bir skandal ile boşanmıştı. Depp'in, aşka uzun süre ara vereceği düşünülürken, herkesi şaşırtacak yeni bir ilişkiye başladı.


Karayip Korsanları, Charlie'nin Çikolata Fabrikası ve Makas Eller gibi ünlü filmlerde rol alan Johnny Depp, 2015 yılında kendisi gibi oyuncu olan güzel Amber Heard ile büyük bir aşkla evlenmişti.


Ancak aşk rüyası kısa sürdü ve çift 2017 yılında sansasyonel bir şekilde boşandı. Çiftin birbirlerine yönelik suçlamaları dava sürecini uzattı ve dünya genelinde büyük ilgi uyandırdı. Uzayan bu çekişme sonucunda, Depp hakaret davasını kazandı.


Boşanma davasının ardından itibarı zedelenen Johnny Depp, bir süre dizi film sektöründen ve aşktan uzak kalmayı tercih etti. Hatta birçok kişi, Depp'in bir daha aşk hayatına dönmeyeceğini düşünüyordu.


Ancak Depp, gizlice yeni bir ilişkiye başlamış. Johnny Depp'in 28 yaşındaki Rus model Yulia Vlasova ile bir süredir aşk yaşadığı ortaya çıktı.


Bu çiftin, Depp'in hakaret davasını kazandıktan sonra Temmuz 2022'de Jeff Beck'in konserinde çekilen bol öpücüklü bir fotoğrafı bile var.


İlk kez birlikte objektiflere yakalanan çiftin aşkı, kaynaklardan alınan bilgilere göre yeni başlamış. İddialara göre, yukarıda paylaşılan görselde bu ikili sadece arkadaşmış. İkilinin ilk kez birlikte görüntülendiği an ise şöyle


PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

İsrail'in Saldırısı Sonrası ABD'den Açıklama: 'Savaş Kaçınılmaz Değil'

Ezhel'den Olimpiyatlara Özel "Tebrikler Bro" Notlu Paylaşım: Yeni Şarkısında Mete Gazoz'a Gönderme