Nuri Alço'nun İstanbul'da Ödediği Kira Duyanları Şaşırttı! Ev Sahibi Tahliye İçin Mahkemeye Başvurdu
Nuri Alço'nun İstanbul'da Ödediği Kira Duyanları Şaşırttı! Ev Sahibi Tahliye İçin Mahkemeye Başvurdu
Nuri Alço'nun İstanbul'da Ödediği Kira Duyanları Şaşırttı! Ev Sahibi Tahliye İçin Mahkemeye Başvurdu

Nuri Alço'nun Kira Tartışması: Ünlü İsim Mahkemelik Oldu

Ev sahibi-kiracı arasında yaşanan tartışmalar devam ederken, bu sefer ünlü bir isim gündeme geldi. Nuri Alço'nun ödediği kira şaşkınlık yarattı. Alço'nun ev sahibi, sonunda mahkemeye başvurdu.


Son dönemde sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Nuri Alço da ev sahibiyle sorun yaşayan kiracılar arasına katıldı.


Yeşilçam'ın tanınmış ismi Nuri Alço'nun, 2016 yılından beri kiracı olarak oturduğu İstanbul'daki evinden tahliye edilmesi için ev sahibinin dava açtığı ortaya çıktı.


Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre, 8 yıldır Kağıthane ilçesindeki dairesinde ikamet eden Nuri Alço'yu evden çıkaramayan ev sahibi, mahkemeye başvurdu.


İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'ne başvuran ev sahibi Hatice A., geçtiğimiz günlerde tahliye davası açtı.


6 Ay Boyunca Bekledi Ancak...

Ev sahibi, mahkemeye sunduğu dilekçede, 2022 yılında bu evi kendisi oturmak için satın aldığını ve satış sonrası kiracı olan Nuri Alço'ya noter onaylı ihtarname gönderdiğini belirtti. 6 aylık süre dolmasına rağmen oyuncunun evden çıkmadığını öğrenen ev sahibi, Nuri Alço ile iletişime geçti.


Nuri Alço ile yapılan görüşmelerde, oyuncunun evden çıkmayı reddettiği belirtildi. Ev sahibi, Alço'nun mahkeme yoluyla tahliye edilmesini talep etti.


Mahkemenin davayı kabul etmesinin ardından Nuri Alço, avukatı aracılığıyla mahkemeye sunduğu dilekçede, ev sahibinin evi satın aldığını iddia ettiğini ancak bir kez bile görmediğini, asıl amacının kirayı artırmak olduğunu ifade etti.


İstenen Kirayı Açıkladı

Ünlü oyuncu, dilekçesinde, ev sahibinin kendisini arayarak 3 bin 500 liralık kirayı 15 bin liraya çıkarmasını, aksi takdirde mahkemeye başvuracağını söyleyerek tehdit ettiğini belirtti.


Nuri Alço, devletin belirlediği yasal kira artışını uyguladığını ve ev sahibinin kendisini haksız yere tahliye etmeye çalıştığını söyledi. Mahkeme, tanıkların dinlenmesi için davayı ileri bir tarihe erteledi.

PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

İsrail'in Saldırısı Sonrası ABD'den Açıklama: 'Savaş Kaçınılmaz Değil'

Ezhel'den Olimpiyatlara Özel "Tebrikler Bro" Notlu Paylaşım: Yeni Şarkısında Mete Gazoz'a Gönderme