Şebnem Ferah, Milyon Dolarlık Konser Teklifini Reddetti! Hayranlar İsyan Etti!
Şebnem Ferah, Milyon Dolarlık Konser Teklifini Reddetti!  Hayranlar İsyan Etti!
Şebnem Ferah, Milyon Dolarlık Konser Teklifini Reddetti! Hayranlar İsyan Etti!

Pandemi döneminden sonra sahnelere ara veren ve bu nedenle hayranlarını üzen Şebnem Ferah, yeni bir konser teklifi aldı. 10 konserden oluşan milyon dolarlık anlaşmayı geri çeviren ünlü şarkıcı, hayranlarını şaşırttı.

Türk Rock müziği denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Şebnem Ferah, güçlü sesi ve söylediği her şarkıyla dinleyicilerinin gönlünde taht kurmuş bir sanatçı...


Kariyeri ve kişiliği ile magazin dünyasının efsaneleri arasında yer alan ünlü şarkıcının, pandemiden beri, yani yaklaşık 4 yıldır sahne almadığını bilmeyen yoktur.

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Şebnem Ferah'ın kameralardan uzak kalması ile birlikte "Ses Ver Şebnem Ferah" kampanyası başlatılmıştı.

Muhabir Online tarafından görüntülenen yıldız isim, "Sahnelere geri dönecek misiniz?" sorusuna "tabii ki" diyerek cevap verince herkesi umutlandırmıştı.


Geçtiğimiz yıl "Sizinle birlikte şarkı söylemeyeli çok zaman oldu. Her şeye inanırdım da bu kadar uzun süre şarkı söylemeden durabileceğime inanmazdım. Geç olsun, güç olmasın diyelim..." açıklamasında bulunmuştu.

Adına hashtag'ler açılıp "Lütfen konser yap! Lütfen!" denilen, sesine hasret bırakan Şebnem Ferah cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.


Akşam'dan Barış Kocaoğlu'nun haberine göre; Ferah'a daha önce hiçbir sanatçıya sunulmayan bir teklif sunulmuş. KüçükÇiftlik Park'ın sahibi ve işletmecisi Naz Kavran ve müzik yapımcısı Murat Yıldırım, özlenen şarkıcıyla 10 konserlik bir anlaşma yapmak istemişler.

Herkesi heyecanlandıran bu anlaşma için 2 milyon dolar, yani yaklaşık 66 milyon TL önerilmiş kendisine.


Ancak bu büyük teklifi kabul etmediği belirtilen Şebnem Ferah'ın, "Daha zamanı değil" demesi hayranlarına "Şimdi değilse ne zaman?" dedirtti.



PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

İsrail'in Saldırısı Sonrası ABD'den Açıklama: 'Savaş Kaçınılmaz Değil'

Ezhel'den Olimpiyatlara Özel "Tebrikler Bro" Notlu Paylaşım: Yeni Şarkısında Mete Gazoz'a Gönderme