Tartışma Kanlı Bitti! Eşini Demir Çubukla Öldürdü
Tartışma Kanlı Bitti! Eşini Demir Çubukla Öldürdü
Tartışma Kanlı Bitti! Eşini Demir Çubukla Öldürdü

Denizli'nin Güney ilçesinde Ayşe K. (42), kavgada araya girerek kendilerini ayırmaya çalışan oğlu F.K.'yi kolundan bıçaklayan eşi Murat K.'yi (44) başına demir çubukla vurarak öldürdü. Ayşe K., jandarma tarafından gözaltına alındı.


Olay, dün akşam saat 20.00 civarında Aşağıçeşme Mahallesi'nde meydana geldi. 3 çocuk annesi Ayşe K. ile sürekli şiddet uyguladığı ve uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen eşi Murat K. arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine çiftin en büyük çocuğu F.K., araya girerek anne ve babasını ayırmaya çalıştı. Ancak F.K., babası tarafından kolundan bıçakla yaralandı. Oğlunun yaralandığını gören Ayşe K., demir çubukla eşi Murat K.'nin başına vurdu.


Çiftin diğer çocuklarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Murat K.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Yapılan incelemelerin ardından Murat K.'nin cansız bedeni otopsi için Güney Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Yaralı olan F.K. ise hastanede tedavi altına alındı.


Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Ayşe K. jandarma tarafından gözaltına alındı.

PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

Yılda İki Kez Kira Zammı: Yüzde 25 Sınırı Kalktıktan Sonra Dikkat Çeken Karar

İsrail'den Sert Çıkış: Yisrael Katz, “Türkiye’yi NATO’dan Çıkarın”