Ünlü İş Adamı Mert Ayaydın, Aşk Hayatıyla Gündemden Düşmeyen Şeyma Subaşı ile Bodrum'da Yakalandı!
Ünlü İş Adamı Mert Ayaydın, Aşk Hayatıyla Gündemden Düşmeyen Şeyma Subaşı ile Bodrum'da Yakalandı!
Ünlü İş Adamı Mert Ayaydın, Aşk Hayatıyla Gündemden Düşmeyen Şeyma Subaşı ile Bodrum'da Yakalandı!

Dünya turuna ara veren Şeyma Subaşı, bir süredir Türkiye'de tatil yapıyor. Fenomen her hareketiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor ve bu sefer aşk söylentileriyle gündemde. Subaşı, daha önce farklı bir isimle anılan ünlü iş adamıyla görüntülendi!

2008 yılında "Var Mısın Yok Musun" yarışmasıyla hem bizim hem de Acun Ilıcalı'nın hayatına giren Şeyma Subaşı, gündemden düşmeyen isimlerden biri oldu. Ilıcalı'yla 2017 yılında evlenip bir kızları olan Subaşı, bir yıllık evliliğinin sona ermesinin ardından da gündemde kalmayı sürdürdü.


Boşanmanın ardından kızıyla dünya turuna çıkan ve sosyal medya fenomeni haline gelen Subaşı, sürekli hareketli aşk hayatıyla karşımıza çıktı. Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi, yani Medoo'yla, bir ayrılıp bir barışarak devam eden ilişkilerini 2023 yılında evlilikle taçlandırdı, ancak bu evlilik kısa sürdü ve tek celsede boşandılar. Buna rağmen ikili zaman zaman gündemde kalmaya devam etti.

Ardından farklı kişilerle sıkça aşk dedikodularına karışan Şeyma Subaşı, bir süre yeni ilişkileriyle değil, kişisel gelişime yönelik paylaşımları ve aldığı eleştirilerle öne çıkıyordu. Kolyesinin ucundaki haç detayı da bu paylaşımlardan biri olmuştu.


Her yaptığı olay olan Şeyma Subaşı, yine aşk iddialarıyla gündemde. Dünya turuna ara verip bir süredir Türkiye'de kalan fenomen, Bodrum'da tatil yapıyordu. Hatta ailesiyle 30. yaşını da burada kutlamıştı.

"@blogyagmuru" hesabından paylaşımlar yapan Yağmur Çevik'e gelen bir iddiaya göre; Şeyma Subaşı, daha önce ünlü bir şarkıcıyla anılan İpekyol markasının varisi Mert Ayaydın'la iki haftadır Bodrum'da birlikte vakit geçiriyor.

Bakalım Şeyma Subaşı ve Mert Ayaydın konuyla ilgili bir açıklama yapacak mı?


PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

İsrail'in Saldırısı Sonrası ABD'den Açıklama: 'Savaş Kaçınılmaz Değil'

Ezhel'den Olimpiyatlara Özel "Tebrikler Bro" Notlu Paylaşım: Yeni Şarkısında Mete Gazoz'a Gönderme