The Simpsons Kehaneti Yine Gerçekleşti: Kamala Harris'in Başkanlık Yarışı Tahmini Doğru Çıktı
The Simpsons Kehaneti Yine Gerçekleşti: Kamala Harris'in Başkanlık Yarışı Tahmini Doğru Çıktı
The Simpsons Kehaneti Yine Gerçekleşti: Kamala Harris'in Başkanlık Yarışı Tahmini Doğru Çıktı

The Simpsons Dizisinin Kamala Harris Kehaneti Gündemde

ABD'nin popüler kültürüne damga vuran ve Türkiye'de de çok sevilen "The Simpsons" dizisi, bir kez daha doğru çıkan kehanetleriyle gündeme geldi. Son olarak ABD Başkan Adayı Donald Trump'a yapılan saldırıyı önceden tahmin eden dizi, bu kez Kamala Harris kehanetiyle dikkat çekti.


1989'dan beri devam eden ve tüm dünyada büyük ilgiyle takip edilen televizyon klasiği "The Simpsons", popüler kültüre olan etkisiyle sık sık gündemde yer buluyor.

ABD başta olmak üzere birçok önemli politik gelişmeyi önceden tahmin etmesi ve bu kehanetlerin gerçekleşmesi, diziyi sürekli gündemin üst sıralarına taşıyor. Ancak, bu kehanetlerin gerçekten öngörü mü yoksa photoshop hilesi mi olduğu tartışmaları da devam ediyor.


Son olarak ABD Başkan Adayı Donald Trump'a yapılan silahlı saldırıyı öngören "The Simpsons", bu kez Demokrat Parti'den öne çıkan Kamala Harris kehanetiyle gündemde. İngiltere merkezli Daily Star'da yer alan habere göre, dizi Kamala Harris'i 2000 yılında yayınlanan bir bölümde tahmin etti.

2000 yılında yayınlanan bölümde Lisa, Kamala Harris'in Biden'ın 2021'deki yemin töreninde giydiği mor takım elbiseye çok benzeyen bir kıyafetle başkan rolünü üstleniyor. Mor renkli ceket ve kolyesiyle sıkça görülen ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, geçtiğimiz günlerde başkanlık yarışından çekilen Joe Biden'ın desteklediği aday olmuştu.


PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

Orta Doğu'da Gerilim Tırmanıyor! Savaş Hazırlıkları Hızlandı... İsrail'den Yeni Suikast: Kassam Tugayları'nın Üst Düzey İsmi Öldürüldü

Hamas Lideri İsmail Haniye Suikast Sonucu Hayatını Kaybetti: Türkiye’den Şiddetli Tepki!