İlk Seks Deneyimi: Yeni Partnerinizle Nasıl Muhteşem Bir Bağ Kurabilirsiniz
İlk Seks Deneyimi: Yeni Partnerinizle Nasıl Muhteşem Bir Bağ Kurabilirsiniz
İlk Seks Deneyimi: Yeni Partnerinizle Nasıl Muhteşem Bir Bağ Kurabilirsiniz

Yeni Bir Partnerle İlk Seks: Vasat mı Yoksa Unutulmaz mı Olmasını Tercih Edersiniz?

Eğer unutulmaz olmasını tercih ediyorsanız, doğru yerdesiniz. İzin verin, pek kimsenin bilmediği bir sırrı paylaşayım: Seks hakkında konuşma becerisine sahip olmadığınız sürece, seks hayatınız zirveye ulaşmaz. Dünyadaki tüm oyuncaklara, kayganlaştırıcılara ve cinsel deneyimlere sahip olabilirsiniz, ancak hiçbir şey yeni bir partnerle iyi bir seks konuşmasından sonra seks yapmak kadar tatmin edici olmayacaktır.

Yeni Partnerimle Seks Hakkında Konuşmak Neden Önemlidir?

"İyi bir seks için, isteklerinizi, ihtiyaçlarınızı ve arzularınızı partnerinize iletmeniz gerekir," diyor SKYN'nin seks ve yakınlık uzmanı, sertifikalı seks koçu ve All the F*cking Mistakes: A Guide to Sex, Love, and Life kitabının yazarı Gigi Engle. "İletişim olmadan iyi bir seks hayatınız olamaz. Partnerinizin nasıl dokunulmaktan hoşlandığını bilmek istiyorsanız veya partnerinizin size belirli bir şekilde dokunmasını istiyorsanız, bunu ifade edebilmeniz gerekir."

Bunu, bir okul veya iş projesini tamamlamak gibi düşünün. Eğer işvereniniz size bir görev verirse, ne kadar çok ayrıntı sağlarsa, o kadar başarılı olursunuz. Aynı şey seks için de geçerlidir.

Ayrıca, herkes farklıdır. Önceki cinsel partnerinizde işe yarayan şey, yeni partnerinizde pek işe yaramayabilir. İyi haber mi? İletişim tüm bunları düzeltir.

Özellikle Ne Hakkında Konuşmalıyız?

Her şeyi tartışmaya hazır olun. "Her şeyi tartışmalısınız," diyor Engle. İlk olarak, ikinizin de nerede durduğunuz ve sizin için seksin ne anlama geldiği konusunda aynı fikirde olmanız gerekecek. Engle, özellikle şu soruları gözden geçirmenizi öneriyor:

  • Bu cinsel karşılaşma sizin için ne ifade ediyor?
  • Bu sıradan bir ilişki mi yoksa ciddi mi?
  • Tek eşli olmayı mı düşünüyorsunuz?
  • Başkalarıyla mı yatıyorsunuz?

Bu duygusal konuları konuştuktan sonra, cinsel yolla bulaşan hastalıklar hakkında konuşma zamanı. "En son ne zaman test yaptırdıklarını öğrenin ve cinsel yolla bulaşan hastalıklar sonuçlarını görmek isteyin," diyor Engle. Aynı şey sizin için de geçerli olmalı. Sağlıklı seks = harika seks. Bu konuşma, dürüstlük ve açıklık sağlamak için yatak odası dışında, kendinizi rahat hissettiğiniz bir yerde yapılmalıdır.

Sonra, seks hayatınızı bir sonraki seviyeye taşıyacak eğlenceli konular hakkında sohbet etme zamanı. Engle, birbirinize şu iki basit soruyu sormanızı öneriyor:

  • Nasıl dokunulmaktan hoşlanırsınız?
  • Sizi iyi hissettirmek için ne yapabilirim?

İkinizin de kinky veya esaret türü bir seks oyununa meraklı olduğunuzu öğrenirseniz, Engle iletişimi bir sonraki seviyeye taşımanın zamanı geldiğini söylüyor. "Güvenli kelimeler, sınırlar, beğeniler ve beğenmemeler hakkında konuşun," diyor.

Cinselliği Nasıl Gündeme Getirmeliyim?

Eğlenceli hale getirin. "Anahtar nokta, şakacı, dikkatli ve meraklı olmaktır," diye açıklıyor Engle. Sohbeti eğlenceli kısımla başlatmayı deneyin ve sadece seks hayatınızı canlandırmaya çalıştığınızı açıkça belirtin.

Engle, şuna benzer bir şey söylemeyi öneriyor: "Bebeğim, bizimle şimdiye kadarki en iyi seksi yaşamak istiyorum. Senin bir fantezin var mı? Seks sırasında nelerden hoşlanırsın? En sevdiğin seks pozisyonu hangisi? Oynamaktan en çok hoşlandığın oyuncak hangisi?" Tercihleri hakkında aklınıza takılan sorularla devam edin ve ardından diğer konulara geçin.

Bahsetmemem Gereken Bir Şey Var mı?

Hayır. Eğer aklınızda bir şey varsa, konuşmaya değer.

Bu Seks Konuşmasını Ne Zaman Başlatmalıyım?

Tinder'da o ateşli kişiyle eşleştiğiniz anda bu konuşmayı başlatmak zorunda değilsiniz, ancak Engle, cinsel ilişkiye girmeden önce bunu gündeme getirmenizi öneriyor. "Hiçbir şey yapmadan önce seks hakkında konuşun," diyor.

"Sapkınlıklar, fetişler ve sıradan seksten daha yoğun herhangi bir şey için, herhangi bir oyuna girmeden önce sınırları, limitleri ve güvenli kelimeleri müzakere etmeniz gerekir," diye ekliyor Engle. "Sınırlarınıza saygı gösterecek biriyle güvenli, güvenilir bir ortamda olduğunuzdan emin olmalısınız."

Bunu Mesaj Yoluyla Yapabilir Miyim?

Evet, mesajlaşma üzerinden seks hakkında konuşmak tamamen kabul edilebilir. "Eğer sizi daha rahat hissettiriyorsa, mesaj yoluyla seks hakkında konuşmanın tamamen sorun olmadığını düşünüyorum," diyor Engle. "Mesajlaşma, seks sırasında hoşunuza giden bir şeyi gündeme getirmenin iyi ve tarafsız bir yoludur. Örneğin, boğulmaktan hoşlanıyorsanız, mesaj yoluyla 'İçimde olduğunuz sırada beni yatağa sabitlemenizi ve bana ait olduğumu göstermek için beni boğmanızı çok isterim' demek sizin için daha kolay olabilir, böylece onların tepkisini değerlendirebilirsiniz. Partneriniz bunu kabul ederse, bunun hakkında konuşmanın güvenli olduğunu bilirsiniz."

Yine de, muhtemelen bir noktada yüz yüze sohbete geçmeniz gerekecek. Yani umarım mesajlar süper seksi bir şekilde havayı yaratır, ne dersiniz?

A+ iletişimi elde ettiğiniz için tebrikler. Hayatın hemen hemen her alanında yardımcı olur, (ancak bunlarla sınırlı değildir): O ateşli kişinin DM'lerine girmek, sigorta şirketinizi aramak ve işvereninizi size bir hafta ekstra tatil izni vermeye ikna etmek. Ah, ve sekste de. Elbette

PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

İran Devlet Televizyonu'ndan Askeri Marşlı Uyarı: "Dünya Önümüzdeki Saatlerde Önemli Gelişmelere Tanıklık Edecek"

İsrail Her Yönden Saldırıya Hazırlanıyor!: Büyük savaş' için tarih verildi