Ekranlardan Uzak Kalan Aslı Enver, O Diziyle Geri Dönüyor!
Ekranlardan Uzak Kalan Aslı Enver, O Diziyle Geri Dönüyor!
Ekranlardan Uzak Kalan Aslı Enver, O Diziyle Geri Dönüyor!

Aslı Enver Ekranlara Geri Dönüyor: Yeni Projesiyle Dikkat Çekiyor


Annelik Molasının Ardından Yeni Proje

Kavak Yelleri, İstanbullu Gelin ve Babil gibi başarılı yapımlarda rol alan Aslı Enver, 2022 yılında Berkin Gökbudak ile evlenmiş ve kısa bir süre sonra kızı Elay'ı kucağına almıştı. Annelik nedeniyle oyunculuğa ara veren Enver, şimdi yeni projesiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.


Mutlu Aile Hayatı ve Ekranlara Dönüş

2022 yılından beri Berkin Gökbudak ile mutlu bir evlilik sürdüren Aslı Enver, 4 Temmuz 2023'te kızı Elay'ı dünyaya getirdi. Bir süredir ekranlardan uzak kalan ve bebeğiyle ilgilenen Enver, setlere geri dönme kararı aldı.


Yeni Adresi Belli Oldu

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, kızı Elay’ın bir yaşına girmesiyle birlikte iş hayatına dönmeye karar veren Aslı Enver, Tims&B’nin Netflix için çekeceği "Kuşatma" dizisiyle anlaşma sağladı.


Özel Bir Senaryo

Dizinin senaryosu, "Kiralık Aşk", "Ufak Tefek Cinayetler", "Kuş Uçuşu" ve "Şahane Hayatım" gibi dikkat çeken yapımlarla tanınan Meriç Acemi tarafından yazıldı.


Merakla Beklenen Partneri

Dizi, Nihal ve Osman adlı iki zor karakterin satranç oyunu gibi ilerleyen güç savaşını ve kuşatmaya konu olan yalının derinliklerindeki gizemli ve sarsıcı hikayeyi konu alıyor. Aslı Enver'e projede ünlü isimler eşlik edecek.

PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

İran Devlet Televizyonu'ndan Askeri Marşlı Uyarı: "Dünya Önümüzdeki Saatlerde Önemli Gelişmelere Tanıklık Edecek"

İsrail Her Yönden Saldırıya Hazırlanıyor!: Büyük savaş' için tarih verildi