Sosyal Medyadan Çağırdığı Temizlikçi Kızı Katledip Uzuvlarını İnşaata Attı
Sosyal Medyadan Çağırdığı Temizlikçi Kızı Katledip Uzuvlarını İnşaata Attı
Sosyal Medyadan Çağırdığı Temizlikçi Kızı Katledip Uzuvlarını İnşaata Attı

İstanbul'da 20 gündür kayıp olan 21 yaşındaki genç kızın korkunç bir cinayete kurban gittiği anlaşıldı. İddialara göre, sosyal medyada ev temizliği ilanına tıklayan bir güvenlik görevlisi, evine gelen genç kızı öldürdü ve cesedini parçalara ayırdı. Kızın uzuvlarını kutuya koyan şüpheli, bu kutuyla işyerine geldi, mesai bitip herkesin çıkmasını bekledi ve harekete geçti.


Çalışanlar mesai bitene kadar genç kızın parçalanmış bedeninin bulunduğu kutunun yanında çalıştı. Mesai bitiminde güvenlik görevlisi marketten çıkıp uzuvları yakınlardaki bir inşaat alanına attı. Tam 6 parça insan uzvu bulundu! Bu sabah ortaya çıkan olayla ilgili detaylar her okuyanı dehşete düşürdü.


YOLDAN GEÇENLER İNSAN UZVU BULDU

Ekol TV'nin haberine göre, bu sabah Beylikdüzü'nde bir inşaatın önünden geçenler yolda bir insan uzvu buldu ve hemen polise haber verdi.


21 YAŞINDAKİ GENÇ KIZ 3 HAFTADIR KAYIPTI

Polis ekipleri 20 gündür kayıp olan 21 yaşındaki genç kızın izini sürüyordu. Bu ihbarın ardından hemen olay yerine geldiler.


KÖTÜ KOKULARI TAKİP EDEN POLİSLER DAHA FAZLA İNSAN UZVU BULDU

Olay yerindeki izleri takip eden ekipler şantiyeye girdi. Şantiyeden yayılan kötü koku artıyordu. Kokuyu takip eden ekipler merdiven boşluğunda 1 metre 10 santim derinliğinde su birikintisi buldu, suyun üzerinde de insan uzuvları vardı.


GENÇ KIZA AİT OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Toplamda 6 parça insan uzvu bulundu. Uzuvlar Adli Tıp'a gönderildi. Parmak izinden yapılan DNA analizinde bu parçaların 20 gündür kayıp olan 21 yaşındaki genç kıza ait olduğu ortaya çıktı.


YAKINLARDAKİ MARKETİN GÜVENLİK GÖREVLİSİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli, şantiyeye çok yakın bir markette güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu.


TEMİZLİK İLANINDAN ÇAĞIRIP ÖLDÜRMÜŞ

Gözaltındaki şüpheli polis ekiplerine verdiği ifadede olayı şöyle anlattı: Şüpheli, sosyal medyada bir ev temizlik ilanına tıkladı ve evine bir kadın çağırdı. Bu kadın 21 yaşındaki genç kızdı. Şüpheli daha sonra kızı öldürdü ve cesedini parçalara ayırdı.


CESET PARÇALARINI İŞYERİNE TAŞIMIŞ

Parçaları kutuya koyup işyerine getirdi, mesai bitiminde, herkes gittikten sonra kutudan tek tek uzuvları çıkarıp şantiyeye attı.


ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

 Katil zanlısı F.D., Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

İran Devlet Televizyonu'ndan Askeri Marşlı Uyarı: "Dünya Önümüzdeki Saatlerde Önemli Gelişmelere Tanıklık Edecek"

İsrail Her Yönden Saldırıya Hazırlanıyor!: Büyük savaş' için tarih verildi